Weet jij hoe je het beste uit jezelf en jouw team haalt? Raak jij enthousiast van het managen en optimaliseren van verschillende processen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder, wellicht is de vacature van TopGroup wel iets voor jou!

TopGroup is op zoek naar een
Technisch Manager

De functie

Als technisch manager bestaan de activiteiten onder andere uit het coördineren, aansturen en plannen van verschillende processen. Je geeft leiding aan een jong team van monteurs en het complete team magazijnmedewerkers verdeeld over drie magazijnen. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het managementteam. Ook denk je mee over investeringen voor het machinepark van TopGroup.

Jij bent

Iemand die kan inspireren en motiveren. Je hebt een technische achtergrond en je bent communicatief sterk. Je hebt leidinggevende werkervaring opgedaan in een technische en/of logistieke omgeving en je wil deze ervaring graag inzetten om een bijdrage te leveren aan de groei van TopGroup.
Jij houdt van aanpakken en je bent in staat om op strategisch niveau als sparringpartner te fungeren. Ook zorg je samen met je collega’s voor het realiseren van optimaal resultaat en een fijne werksfeer!

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Fulltime beschikbaar (minimaal 36 uur)

Waar ga je werken

Je komt te werken in een team van jonge, enthousiaste en gedreven medewerkers. TopGroup is een sterk groeiende organisatie en is het moederbedrijf van Topcats, RAM Mounts en Topdek. TopGroup is gespecialiseerd in verkoop, revisie en reiniging van katalysatoren en roetfilters. RAM Mounts is de specialist op het gebied van robuuste, professionele montagesystemen en Topdek is expert in PVC Teakvloeren voor boten en plezierjachten. De mensen van TopGroup hebben de gezamenlijke ambitie om aankomende jaren deze groei door te zetten in de Benelux en Europa.
TopGroup gelooft in ultieme en duurzame producten die bij de toekomst passen. Groeien, ontwikkelen en anticiperen op de huidige markt met het oog op de toekomst is voor TopGroup de basis van succes. Wil jij meegroeien en ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Reageer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden

Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket
Locatie: Lelystad
Salaris: € 3500 / € 4000 bruto per maand
Uren: 40 uur per week, minder uren in overleg
Dienstverband: vast
Vakantiedagen: 24 dagen bij fulltime contract 

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vandaag nog! Stuur voor 18 oktober 2021 een motivatiebrief met CV naar Gerbrich Heimel via gerbrich@rammounts.nl. Wil je meer weten over deze vacature of over het bedrijf neem dan contact op met Gerbrich Heimel via telefoonnummer 06 49 76 29 10.